BEJAARD EN VOGELVRIJ
MEDEDELINGEN/TIPS !!
OPROEPEN !!
DWAZE KINDEREN
CORDAAN ZWARTBOEK
Cordaanlogica !
VPH de Buitenhof
VPH Slotervaart
1. Mijn verhaal
2. Ingezonden stuk
3. Reorganisatie
CORDAAN ONDER VUUR
EEN ANDER CORDAAN !
BIZAR NIEUW(s)
AMSTA en OSIRA
GESCHIEDENIS B & V
Dagboek met foto's
Fotoalbum
VERPLEEGHUIS
ZIEKENHUIS
THUISZORG
BELANGEN ZORGWERELD
BEWINDVOERING
MENTORSCHAP
RECHTSPRAAK
INSTANTIES overige
POLITIEK&Ouderenzorg
LOTGENOTEN MELDEN...
In Memoriam
LOTGENOTENFORUM
LOTGENOTENCONTACT
AANBEVOLEN LINKS
Over...
Site-overzicht


V.a. 9.11.2008 (zie onder "over...")
Dank voor uw bezoek en graag tot ziens!


Cordaan - Zwartboek
B&V-Cordaan Zwartboek
Verpleeghuis Slotervaart - 1.
(in opbouw)

 Onvrede en frustraties bij het personeel van Cordaan
"Willen we daar iets aan gaan doen, dan moeten we toch echt bij onszelf beginnen en beginnen met klagen, eventueel georganiseerd!"
Een ander Cordaan - reageer en teken het Manifest!
Vakbond
abvakabo fnv

Onvrede en frustraties bij cliënten van Cordaan (en hun dierbaren)
"Willen we daar iets aan gaan doen, dan moeten we toch echt bij onszelf beginnen en beginnen met klagen, eventueel georganiseerd!"
Een ander Cordaan - reageer en teken het Manifest!
Sluit u aan bij de
'Dwaze Kinderen' !

 

Verpleeghuis Slotervaart

1.
Mijn verhaal - het verhaal van mijn vader

foto d.d. 11.2.2008 - tuin 'verpleeg'huis Slotervaart, Amsterdam - een beetje geluk... (aai over mijn wang)

Mijn verhaal is wat het is: mijn verhaal, mijn ervaringen, mijn mening. Een mening die in ons beschaafde land vrijheid geniet, althans zo wordt beweerd. We gaan het zien...

Mijn verhaal is het verhaal van de zorg voor mijn nu 94-jarige vader en zijn abominabele leven in Cordaan's 'verpleeg'huis Slotervaart in Amsterdam. Het is ook het verhaal van schandelijk machtsmisbruik door gewetenloos bestuur en aan hen horige directie, artsen, managers en zorgpersoneel van 'zorg'organisatie Cordaan. Het is tevens het verhaal van intimidatie, leugens, corruptie en van lichamelijke en geestelijke mishandeling van zorgcliënten en hun familie. Dit verhaal zal gaan bewijzen hoe compleet verziekt de (ouderen)zorg kan raken door falend overheidsbeleid en ongecontroleerde uitgave van vele miljarden aan zorggelden, door ons allen opgebracht. Miljarden die zijn bedoeld voor de zorg aan onze zorgafhankelijke dierbaren maar die als sneeuw voor de zon verdwijnen aan zogenaamde toekomstvisies en ongebreidelde graaierij van de duurste over het paard getilde zorgbobo's in dikke auto's met chauffeur en zetelend in de duurste kantoorgebouwen. Deze zorgbobo's deinzen nergens voor terug en weten zich verzekerd van een door hen zorgvuldig gevormde compleet horige 'zorg'sekte.

Hoewel de ellende rond de zorg voor vader al ruimschoots begon met het onvermogen van thuiszorgorganisaties om, in weerwil van vele gedane beloftes, behoorlijke en adequate zorg te leveren, begin ik hier met de dag waarop ik mijn vader direct vanuit het Slotervaartziekenhuis naar de overkant bracht: naar verpleeghuis Slotervaart. Een verpleeghuis van Cordaan, bij mij om de hoek, in Amsterdam. Waar mijn vader volgens de behandelend ziekenhuisgeriater intensieve 24-uurszorg zou krijgen, zodat ik weer een beetje tot rust kon komen. Inmiddels is het 3,5 jaar later, lijd ik aan chronische burnout en ben ik zwaar getraumatiseerd door alles wat ik heb moeten meemaken rond de zorg voor mijn vader binnen deze machtige en volledig kafkaiaanse 'zorg'organisatie.

8 november 2007

Wordt vervolgd...

 

 

B&V-Cordaan klachtenbus


bejaardenvogelvrij logo klein
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN © GK - bejaardenvogelvrij.nl
 

Top
bejaardenvogelvrij.nl